افطاری این شبها

 

سفره‌های افطار زمانی تنها با نان و پنیر و سبزی و مقداری زولبیا و بامیه و شاید هم آش یا شله‌زرد، ده‌ها مهمان را سیر می‌کرد.

 این روزها تشریفات و مهمانی‌ها که عنوان افطار را یدک می‌کشند آنقدر رنگ و لعاب متفاوتی دارند که به ابزاری برای پاسخ به حس چشم و همچشمی میزبان و مهمان تبدیل شده‌اند.

حال بیایید به افطاری های برخی ازمابهتران نگاهی بیفکنیم که این شبهادرپایتخت ام القرای جهان اسلام  دربرخی رستورانهادرحال انجام است.


منوی مخصوص ماه مبارک رمضان دریکی از رستورانهای شهر :

 

 آش رشته یا سوپ، سبزی خوردن با پنیر و گردو، نان تازه ، شله زرد ، زولبیا و بامیه
کباب ها : جوجه کباب 100 درصد، کباب لقمه
خورشت ها : خورشت فسنجان با مرغ ، خورشت انتخابی
پلو ها: باقالی پلو با گوشت بره ، ته چین مرغ ، زرشک پلو با مرغ ، برنج سفید زعفرانی
سالادها : سالاد الویه ، سالاد فصل ، سالاد شیرازی ، ماست و خیار ، سینی سبزیجات پخته ایرانی و فرنگی
خوراک‌ها : خوراک زبان با سس تلخون ، رولت گوشت ، استرفرای فیله گوساله با سبزیجات ، چیکن فینگر ، چیکن آلاشریمپ ، ماهی سرخ شده با سبزیجات (قزل آلا)
دسرها : چای ، مربا ، کره ، خرما ، کرم کارامل ، پلمبیر ، ژله میوه ، نوشیدنی‌ها ، چای ، شربت
قیمت منوی افطار برای هر نفر: 580000 ریال

 

باخواندن این منویادشب نوزدهم سال40هجری افتادم .

دریکی ازخانه های کوفه

وقتی پیشوای امپراطوری اسلامی به میهمانی دخت خویش آمده بود.

آقاسر سفرة افطاری که غذای موجود در آن دو قرص نان جو و مقداری شیر و نمک است، می نشیند.

 رو می کند به دخترش و می فرماید: دخترم! تاکنون نشده که پدرت با دو خورشت افطار کند.

 دخترم! شیر را بردار!

 وآنگاه آقا با همان نان و نمک افطارنمود.